Gardena wandslangenbox comfort 35 roll-up automatic

Gardena wandslangenbox comfort 35 roll-up automatic Slanghaspel
Merk: Gardena
Model: 3488709
Beschikbaarheid: Op voorraad
€189,99
-+


Snelle levering


Niet goed = Geld terug
(14 dagen retourrecht)


Veilige betaling
via beveiligde verbinding


Vragen of advies nodig?
BEL: 0599 - 454 934

voor grotere tuinen

de gardena comfort wandslangenbox 35 roll-up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. de slang wordt automatisch opgerold. de praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar.

de slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. de kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. met een korte ruk aan de slang, wordt de vergrendeling opgeheven en wordt de slang door de roll-up automatisch de box ingetrokken zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen. uw handen blijven schoon. een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie.

de geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn.

voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed