Glyfosaat Imex3 200ml 3 flesjes

Glyfosaat Imex3 200ml 3 flesjes Onkruidverdelging
Model: GL200X3
Beschikbaarheid: Op voorraad
€26,95
-+


Snelle levering


Niet goed = Geld terug
(14 dagen retourrecht)


Veilige betaling
via beveiligde verbinding


Vragen of advies nodig?
BEL: 0599 - 454 934

De fabrikant van Imex-Glyfosaat 2 is er in geslaagd om voor de particuliere markt een toelating te krijgen voor een tallowamine vrije glyfosaat onder de naam Imex-Glyfosaat 3.

Vanaf 2019 zit Imex Glyfosaat 3 verpakt in flesjes van 200 ml  in plaats van de bekende liter en oude 800 ml flessen

Deze bekende tegenhanger van Roundup bevat dezelfde hoeveelheid werkzame stof als in Roundup: 360 gram glyfosaat per liter.

IMEX Glyfosaat bestrijdt onkruid tot in de wortel. De onkruidverdelger is toegestaan voor doodspuiten van gazons voor heraanleg, sierbeplanting, moestuin, op open verharding (grindschelpen etc.) en onverharde terreinen. Een veel gemaakte fout is het toepassen op schone grond om onkruidgroei te voorkomen. Dit heeft geen enkele zin, het middel werkt alleen wanneer het op de vegetatie toegepast wordt. Na contact met de grond wordt deze onkruidverdelger snel geïnactiveerd en afgebroken. Daarom kun je al één week na de behandeling opnieuw zaaien of planten. Na opdroging kunnen huisdieren weer op het behandelde gebied toegelaten worden.

Gebruik circa 15 ml in 0,5 liter water voor ongeveer 10 m². Voor pleksgewijze toepassing 20 ml in 1 liter gebruiken. Met één fles (200 ml) kunt gemiddeld 100 m² bestrijden. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed