Glyfosaat Panic Free 250ml 3 flesjes

Glyfosaat Panic Free 250ml 3 flesjes
Merk: Panic Free
Model: PANICFREE250X3
Beschikbaarheid: Op voorraad
€34,95
-+


Snelle levering


Niet goed = Geld terug
(14 dagen retourrecht)


Veilige betaling
via beveiligde verbinding


Vragen of advies nodig?
BEL: 0599 - 454 934

Panic Free is een niet-selectief onkruidbestrijdingsmiddel (met de hoogste hoeveelheid glyfosaat dat is toegestaan) dat door het onkruid wordt opgenomen en getransporteerd tot in de diepste wortelpunten.

Toegestaan is uitsluitend het niet-professionele gebruik als onkruidbestrijdingsmiddel en of middel voor de behandeling van stobben van afgezaagde bomen en struiken

Toepassingsvoorwaarden
Uitsluitend bestemd voor particulier gebruik in (volks)tuinen. Dit middel mag niet worden toegepast op halfopen (tegels, straatstenen etc.) en gesloten verhardingen (asfalt, beton etc.). Niet toepassen over open water (sloot, vijver etc.) en afvoerputten.

Panic Free werkt niet selectief en kan dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen rechtstreeks of na overwaaien, ernstig beschadigen of doden. Werk dus nauwkeurig, behandel alleen die planten die bestreden moeten worden.


Dosering: 2% (20 ml in 1 liter water).

Om schuimvorming te voorkomen, eerst half vullen met water en vervolgens voorzichtig de juiste hoeveelheid middel en de resterende hoeveelheid water toevoegen.

Inhoud: 250 ml, goed voor maximaal 500 vierkante meter

Werkzame stof: glyfosaat 360 g/l

Toelatingsnummer: 13186

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed