LUMAG TRILNAALD MOTOR LFR-20E

LUMAG TRILNAALD MOTOR LFR-20E
Merk: Lumag
Model: LFR-20E
Beschikbaarheid: Op voorraad
€240,95
-+


Snelle levering


Niet goed = Geld terug
(14 dagen retourrecht)


Veilige betaling
via beveiligde verbinding


Vragen of advies nodig?
BEL: 0599 - 454 934Lumag levert verschillende motoren voor (zwaardere) trilwerkzaamheden in beton. De Lumag LFR20E heeft een 400 volt, 2200 Watt motor. De motor is te gebruiken in combinatie met de de trilnaald type 5FL45 Ø 45mm. (lengte trilnaald 6 meter)en ook te gebruiken in combinatie met de vuilwaterpomp (5SP50).

Deze motor in combinatie met een Ø 45mm trilnaald met een lengte van 6 meter vormen een uitstekende beton trilnaald. De trilnaald bevestigd u doormiddel van een snelkoppel systeem. U kunt ingesloten lucht in pas gestort cement/beton eenvoudig verwijderen. Een hogere beton dichtheid draagt bij aan een stevige constructie. De elektrische modellen zijn goed uit gebalanceerd en het frame van alle modellen is draaibaar. De aansluiting van de trilnaalden vindt plaats doormiddel van een snelkoppel systeem. De beton trilnaald is ideaal voor het gebruik op bouwplaatsen, voor ZZPers en aannemers.

De motor is ook te gebruiken in combinatie met de vuilwaterpomp 5SP50. De pomp is te gebruiken voor het oppompen van schoon of vervuild water uit waterreservoirs, geulen, kelders, waterbronnen. Ook de waterpomp is voorzien van een snelkoppel systeem.

Let op! De LFR20E trilnaaldmotor wordt dus geleverd zonder trilnaald of waterpomp.

Type motor 400 Volt elektromotor
Motorvermogen 2200 Watt
Toerental onbelast 2840 t.p.m.
Aansluiting Snelspan koppelsysteem
Motor geschikt voor Trilnaald (5FL45) of waterpomp (5SP50)
Motor op draaiplateau ja
Geleverd incl. trilnaald Nee
Geleverd incl. waterpomp Nee
Gewicht 22 Kg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Ontwikkeld door: Vos Systems Mestenmaker HOBV © 2019