Over Ons

Hallo, mijn naam is Jan Mestenmaker,

Welkom bij Tuinmachine Concurrent, Onderdeel van Mestenmaker H.O.B.V

Geschiedenis

Op 1 februari 1993 begon ik met het bedrijf ‘Mestenmaker handelsonderneming’’ in de Kopstukken 10 te Mussel. Met een klein assortiment gingen we echt letterlijk en figuurlijk de boer op, enkele producten mee, eerst in de kofferbak van de auto, later in een busje en vervolgens met een gesloten aanhangwagen. We gingen langs bij de boeren, loonbedrijven enz. En dit door heel de regio Westerwolde en de kanaalstreek.

Winkels

Naar verloop van tijd kreeg het bedrijf Mestenmaker het steeds drukker en is er personeel bij aangesteld. In 2005 deed de gelegenheid zich voor om  een grote bedrijfshal met een showroom van 3200 m2 winkeloppervlakte, kantoorruimte en een grote werkplaats te bouwen aan de Nieuwe weg 7 te Vlagtwedde. Uiteindelijk hebben we in 2008 een nieuwe bedrijfshal in de kopstukken gebouwd met een winkeloppervlakte van 1400 m2 en een buitenterrein van 3000 m2 met daarbij een parkeerplaats van ca. 1500 m2.

Vakkundig personeel

Naast deze webshop hebben wij 3 fillialen met vakkundig personeel die u altijd te woord kunnen staan en advies kunnen verschaffen.
Wij zijn Dealer van verschillende Topmerken als:

Stiga, Husqvarna, Posch, Sabo, Snapper, Murray, Gardena, Flymo, Wolf Garten, MTD, Eliet, Dolmar, Karcher, Dab en Vele andere.

Dat betekend dat wij ook de service kunnen leveren van een Erkende Dealer. waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Webshop

Het assortiment van Mestenmaker is enorm en wat we niet op voorraad hebben bestellen we. Vaak is de bestelling binnen 24 uur bij ons. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Veel plezier op onze webshop!

Indien u vragen hebt horen wij het graag. Rechts onderin vindt u een live-chat venster waar u al uw vragen kwijt kunt.


Met vriendelijke groet,

Jan Mestenmaker

Ontwikkeld door: Vos Systems Mestenmaker HOBV © 2019