Over Ons

Hallo, mijn naam is Jan Mestenmaker,
 
Welkom bij Tuinmachineconcurrent, Onderdeel van Mestenmaker H.O.B.V

 

Winkels

Mestenmaker is een bedrijf dat zich richt op de Bos, Tuin en park en landbouw. Al sinds 1995 bestaat het bedrijf en is indien een gevestigde naam in de regio. Met inmiddels 3 Vestigingen en een succesvolle webshops blijft Mestenmaker zich ontwikkelen waarbij Service hoog in het vaandel staat. Met een enorm assortiment kunnen we snel schakelen en een volledig pakket aanbieden.

Op onze webshop vindt u een greep uit ons assortiment. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Vraag ons dan gerust.

 

 Vakkundig personeel

Naast onze webshop hebben wij 3 filialen met vakkundig personeel die u altijd te woord kunnen staan en advies kunnen verschaffen.
Wij zijn Dealer van verschillende Topmerken als:

Stiga, Husqvarna, Posch, Sabo, Snapper, Murray, Gardena, Flymo, Wolf Garten, MTD, Eliet, Dolmar, Karcher, Dab en Vele andere.

 

Dat betekent dat wij ook de service kunnen leveren van een Erkende Dealer. Waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Webshop

Het assortiment van Mestenmaker is enorm en wat we niet op voorraad hebben bestellen we. Vaak is de bestelling binnen 24 uur bij ons. Met IDeal kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Veel plezier op onze webshop!

Indien u vragen hebt horen wij het graag. Rechts onderin vindt u een chat venster waar u al uw vragen kwijt kunt.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Mestenmaker