Klant Reviews

Prima service
Snelle levering goede prijzen top
Jeroen, Wekerom
Snoeizaag met telescoopsteel verlengbaar tot 500cm.
Goede zaag met telescoopsteel van uitstekende kwaliteit! Het product was binnen twee dagen geleverd met constante tracking informatie, die telkens werd ge-update. Fijne webwinkel van een bedrijf waarmee ik een hele goede ervaring heb gehad.
Jan Willem, Woudrichem
cv pomp
super prijs en kwaliteit werkt perfect ik ben superblij
JWN Hofland, HEERLEN
Husqvarna tuinfrees
De tuinfrees werd door de leverancier niet meer aangeboden maar de tuinmachinecon current heeft alle moeite gedaan om toch nog een exemplaar te bemachtigen. Deze service onderscheid heb van de concurrentie.
Sjouke, Arum
Eliet verticuteermachine
De verticuteermac hine is goed overgekomen en was goed verpakt. Enige minpuntje was dat er geen geprinte gebruikshandle iding bij zat. Waarschijnlijk is dit door de fabrikant niet toegevoegd. De gebruikshandle iding is wel online te vinden maar dit is lastig wanneer er met de machine gewerkt wordt.
Sjouke, Arum
Bestelling via de webshop
Lekker snel geleverd en vlotte afwikkeling E en aanrader Zaag overall iets te klein, prima service om hem te ruilen voor een wat groter exemplaar
Ger, Winschoten
Telescoop snoeizaag
Uitermate handige tool voor hoog hangende takken
Marcel, Schagen
zaagoverall
Zeer tevreden! Verzendkosten stonden te hoog op de site, werd binnen 5 minuten aangepast door tuinmachinecon current. Daarna meteen besteld en werd de volgende dag meteen bezorgd. Prim a service!
Sallé, Soest
onderdelen veegmachine
Snel, accuraat, professioneel. .
Hans Oosterwijk, Alteveer
perfect
keurig geleverd, mooie prijs, product zoals beschreven aanrader !!
Johan, Lijnden
Gardena opvangzak voor ergojet 3000
L.S., Bedan kt voor de perfecte en snelle levering van het door mij bestelde product. Me t vriendelijke groet, Huib van den Beuken
Huib van den Beuken, Meijel
Snelle levering, prima communicatie en goede prijssstelling
Een mooi assortiment met een prima prijsstelling. Snelle levering met een goede communicatie.
Edwin, Raamsdonk
Airpress compressor
Snelle levering, super scherpe prijs... Jammer dat er geen track.en tracé werd gestuurd. Verder top!
Klaas, Veenendaal
Lichtslang
Super service, kreeg nog een mailtje na of mijn bestelling wel compleet was, omdat de lichtslang zonder begin-stukje niet werkt. Er wordt echt even met je mee gedacht. Super!
Monique, Volendam
Feedback bestelling
Bestelling klopte, alles functioneert. Geen updates over bestelling gehad, had geen flauw idee wanneer het kwam. Had zakelijk besteld, kreeg ook na 2 keer bellen geen zakelijke factuur. Wel een privé factuur gehad
Pieter, Nunspeet
Naar verwachting
Ik zag online een krik geadverteerd tegen een prijs die ik bereid was te betalen. Ik heb betaald, de krik werd geleverd.
Everse, Soest
Lichtslang
Product voldoet aan beschrijving. Snelle levering en prijs kwaliteit is super.
Padt, Volendam
Jansen bx-42s hakselaar op aftakas
Prima hakselaar. Voor knoestig of harder hout is 10 cm wel echt de max. Wanneer je veel van die takken gaat versnipperen is het raadzaam om een doosje breekpennen op voorraad te hebben. Die willen het dan nog wel eens begeven. Wij gebruiken de snippers als bodembedekker in een paarden rijbak. Daar lijken ze mooi voor qua formaat. Prijs-kwalitei t verhouding lijkt goed. Lever ing en service vanuit tuinmachinecon current was prima. Gaan bijzonderheden daar.
Wouter, Emst
Aspira hydrofoortank rvs 24l
Keurige tank met balg , waar ik niet op gerekend had. Toppie Leveri ng pijlsnel en probleemloos,. ....Ook toppie De hydrofoor is weer in vol bedrijf.....
Mike, Den Helder
Snoeizaag met telescoopsteel verlengbaar tot 500cm
De zaag is z'n geld waard, maar..... de communicatie over de bezorging kan beter. Die was er nl. niet. De zaag was 4 werkdagen na bestellen bij de buren afgeleverd, met een briefje in mijn brievenbus. Had ik geweten wanneer het pakketje afgeleverd zou worden, had ik zelf thuis kunnen zijn.
Frank, Slootdorp