Klant Reviews

Werkbroek gekocht
Zat nog even met de juiste maat omdat mijn huidige werkbroek een buitenlandse maat had. Even gebeld en er werd gelijk door een medewerker gekeken in het rek welke maat ik dan nu moest hebben, Top!
Marcel, Tolbert
Aardige mensen, goede prijs, snelle reactie
Nu kom ik zelf uit het joviale diepe zuiden en ze zeggen dat Groningers stug zijn. Nou, dat is helemaal niet waar; deze mensen zijn uiterst adequaat en super aardig ! :) Een fout lever adres werd spoedig opgemerkt zodat alles toch op het juiste adres terecht is gekomen. Daarnaast waren ze ook nog eens 1 van de goedkoopste. Heb dit bedrijf opgeslagen in mijn favorieten !
Velthuis, Boxmeer
Aanschaf e-motor
Ruime keuze en goed en snel de nodige onderdelen te vinden. Snell e levering. Kle ine beschadiging tijdens transport, werd zondermeer nieuw onderdeel opgestuurd. C ommunicatie hierover is wel een puntje van aandacht.
,
Bladveger voor achter zitmaaier
Woensdagmiddag besteld, REEDS DE VOLGENDE OCHTEND 09.00 IN HUIS!!! Er zijn wel meer webshops die snel leveren, maar dit heb ik nog niet zo snel meegemaakt. SUPER. Het apparaat functioneert prima, en de prijs viel mee. Aanrader.
Theo Schaap, Heiloo
grasbladveger
snelle levering, de beschrijving om de bladveger compleet te maken was slecht te lezen en het was een heel gepuzzel om het frame in elkaar te zetten. wer kt verder uitstekend.
C.A.P. van Alten, Terneuzen
Fliuitlint
Helaas kan ik mededelen dat het voor mij een miskoop is. ,Kraaien , Kauwen , Fazanten en Eksters zij blijven het heerlijk vinden om op ons voetbalveld de wormen en ander gedierte uit de grond te pikken. Veel lawaai en veel gevogelte. .
W Blijleven, Amstelveen
Stokzaag
Mooie lange stokzaag. ideaal om je leibomen mee in te korten. Netje s geleverd en goed verpakt. Duidelijke communicatie, top!
Roelof, Vleuten
Stiga Combi 48 B Benzine gazonmaaier.
Een prima grasmaaier. Duidelijke handleidingen voor het eerste gebruik en het resultaat is gewoon goed.
Henk Hooijer, Klarenbeek
Telescoopzaag 5m
Perfect product - zeer scherpe zaag - werkte goed bij het snoeien van een boom
AvD, Wassenaar
Prima prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. V oor de service en begeleiding. Ik kan hier onder bij rating het hoogst haalbare goed aan kruisen maar daar wil ik toch zeer goed van maken. Ik ben in ieder geval zeer goed geholpen door Mestenmaker , alsnog mijn dank daar voor.
Henk Janssen, Zevenaar
Garage krik
Een goede aankoop gedaan met deze krik omdat hij een dubbele cilinder heeft waardoor hij sneller te bedienen is met enkele slagen vd hefboom. En voor die prijs een 3 tons krik is niet verkeerd.
Lourens Oechies, Leiderdorp
Stiga SV 415E Verticuteermachine
Deze verticuteermac hine ontvangen. Netjes geleverd zoals besteld en kon direct gebruikt worden. De verticuteermac hine is geschikt voor gazons tot 400 m2. De 200m2 die wij hebben zou prima moeten passen. Op zich werkt het apparaat prima, echter de opvangbak is veel te klein. Dit blijkt bij veel apparaten zo te zijn. Daaro m zonder bak gewerkt. Dat gaat prima. Daarna met een grote bladblazer het losse materiaal opgeruimd. Het apparaat werkt goed, is prima in hoogte te verstellen en ziet er ook netjes uit.
Geert, Ruurlo
snoeizaag met telescoopsteel tot 2.50 meter
Zeer tevreden! Gegeven aan mijn vader voor zijn verjaardag. Hij heeft er de leilindes mee gesnoeid en is erg tevreden over dit produkt.
Marike, Gaanderen
Elektromotor
Een dag later was de elektromotor er al. Top????????????
Marcel, Rdam
Prima advies om defecte houtklover weer aan de praat te krijgen
Deze condensator uiteindelijk aangeschaft na een mailwisseling over een probleem met een defecte houtklover. Razendsnel en vakkundig antwoord. De nieuwe condenstator bleek inderdaad het probleem op te lossen, de klover werkt weer als een zonnetje! Perfecte service van echte vakmensen.
Bart Brandenburg, Liessel
Aankoop heater
Prima deal, snelle levering.
Johan, Agelo
vlotte levering en artikel zoals te verwachten is
,
Aankoop Qlima Gas Terrasverwarmer RVS
Prijs kwaliteit verhouding is perfect, terras verwarmer ziet er goed en netjes uit. Het in elkaar zetten kost even tijd gezien de vele losse onderdelen en de montage tekening mag wel duidelijker sommige onderdelen waren zeer moeilijk te plaatsen. Wat wel een ramp is en dat zijn de onderdelen van de RVS hoed deze zijn met folie bekleed en is een verschrikking om de folie er af te krijgen en zelde geld voor de folie welke op de beschemkap van de gasfles zit. Voor de rest een perfecte terras verwarmer en zeker een aanrader.
Sjaak van den Dries, Kwadendamme
Bladblazer
Super blazer voor een eerlijke prijs.
Niels, Landgraaf
Aankoop in webshop vlot. Op de levering wacht ik echter nog stee
De webshop werkte goed. Als mijn pakket nu ook nog geleverd wordt dan zou dat een hele opluchting zijn. De bestelling is op vrijdagavond gedaan. Het is nu 6 werkdagen later en volgens de leverancier is het pakket al lang verstuurd maar ligt het nog steeds in depot bij de transporteur. Volgens de track en trace klopt dat ook wel. De verwachting is nu dat het pakket over 2 dagen alsnog geleverd.gaat worden. Als ik de webshop was zou ik een andere transporteur inhuren of de levertijd op de webshop aanpassen.
Jaalp Koster, Broek op Langedijk