Klant Reviews

aankoop bladveger
De prijs was gunstig en de levering snel. Wij hebben hem snel in elkaar gezet en het werkt uitstekend. Ik ben een tevreden klant.
Jaap Man, Laren (gld)
aankoop opvangzakken gardena ergojet
aankoop vlot verlopen. Enkel de pakjesdienst (PostNL) had wat vertraging.
Luc De Wilde, Tielrode, België
IMEX-GLYFOSAAT 3 1 LITER
Werkt goed en is een stuk goedkoper dan Roundup dus een aanrader. De levering ging redelijk snel maar dat lag meer aan Post.nl
Jan Amsen, ALMERE
het gekochte product heb ik nog niet gebruikt
Diantha Nauta, Feanwalden
Klompen
Ze zijn perfect
,
Zoektocht naar motorpolie
Was op zoek naar een passende motorpoelie die heb ik op deze website gevonden en ook de motor/poelie spie en de bevestigings inbus, kreeg hier vakkundige uitleg over en de produkten werden snel geleverd, ben er zeer tevreden mee!
Janjaap Tanis, Rockanje
Allemaal correct gegaan netjes op tijd
,
Spirale gevoerde laarzen maat 38
Het is vrij moeilijk om Spirale gevoerde laarzen te bestellen in maatje 38. Gelukkig kon deze firma de laarzen wel leveren. De volgende dag kwam de bestelling. In de doos de verkeerde laarzen- Hetzelfde principe, maar van Dunlop. Na dat ik de klantenservice had gebeld vertelde men mij dat de levering zonder verdere tussenkomst van dit bedrijf rechtstreeks met de leverancier wordt geregeld. Bet er had het geweest, als over de plaatsvervange nde laarzen even contact was geweest met mij als klant vóór tot levering over te gaan. Omdat ik met een paar lekke laarzen zat en dus snel nieuwe nodig had, ben ik accoord gegaan met de Dunlop maar eerlijk gezegd heb ik toch spijt. De Spirale laars loopt prettiger dan de toch lompere Dunlop. Ook financieel scheelt het wat. Kortom: superblij met de snelle service, vriendelijke klantenservice , en het ligt aan de laars dat ik er toch niet tevreden mee ben. De Dunlops staan namelijk na dat ik ze thuis aangetrokken heb om te passen, werkeloos in de kast en ik gebruik de Spirale laarzen van mijn zoon nu :-)
Mariska Scherbeijn Tarmond, Spijkenisse
Top Prijs
Op zoek naar een Makita grasschaar kwam ik Tuinmachinecon current.nl tegen. De prijs was dusdanig laag dat ik eerst dacht het een foutje was. Niet dus. Top shop en ook nog supersnel in huis.
de Jong, Purmerend
Producten zeer snel en goed ontvangen.!
Diana Hamelijnck, IJzendijke
aankoop losse opvangzak bladzuiger
prima service koop dag 1 levering dag 2
arthur hendriks, heerjansdam
dolmar accu bosmaaier 36 v AT 3630
Het zou fijn zijn als de klant van te voren op de hoogte wordt gesteld van het moment van levering, via Mestemaker of via de vervoerder. N u was er geen enkele communicatie. Verder alles prima.
Berkman, Heiloo
DAB HYDROFOOR INOX AQUAJETINOX 132M/20H
Snelle levering en scherpe prijs. De verpakking is onvoldoende voor de gebruikte verzendmethode . Bij standaard pakketten gaan deze bij de verzenddienste n GLS/DHL/ DPD et cetera 'rolderdebolde r' over de sorteerbanden en worden ze nogal eens ruw in en uit de bestelbussen gehaald. ( pakket moet val van 1 meter hoog doorstaan) Helaas was de pomp tijdens transport half losgekomen van de hydrofoortank. De drukschakelaar ingeregeld naar de voor ons benodigde 4 bar ondergrens wat ook echt direct de maximaal instelbare onderdrukgrens is. maximaal is ca. 4.8 bar maar ingeregeld nu op 4.5 bar max. Zou beste ook direct bij de specificaties worden vermeld. To t dusver dus prima maar duurzaamheid en betrouwbaarhei d van de pomp is nog niet te beoordelen.
Gerrit, Oirschot
IMEX-GLYFOSAAT 3
Telefonisch goed bereikbaar . Snelle levering zoals telefonisch afgesproken. Dus een goede service.
Rock Polfliet, Hoensbroek
Bestelling IMEX-GLYSOFAAT
Bestelling werd zeer snel en volgens afspraak afgeleverd, bedankt Mestenmaker tot de volgende keer!
Bastiano, Sint Jacobiparochie
Koop Stigma maaimachine
Pakket kwam keurig op tijd, machine samen gebouwd in week 33, alles was keurig verpakt, makkelijk in elkaar te zetten, carter olie makkelijk te vullen, pijl stokje moeilijk af te lezen. Na 2 keer trekken, lopen als een zonnetje, geluid zeer aceptabel, gras bak makkelijk om te legen en weer terug te hangen. prima allemaal, BEN ER BLIJ MEE
bOB lOUET fEISSER, Maarssen
Aankoop Imex glyfosaat 2 x5 liter
Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en snelle levering . Kom zeker nog terug op jullie website . Bedankt !
Horemans Danny, Witbos 13 2200 Herentals Prov . Antwerpen Belgie
Aankoop Mobile Airco
Prima bedrijf, snelle levering, tevreden klant voor 100%
Autobedrijf A12, Bunnik
revisie set handzwengelpomp
Attent was de melding dat ivm vakantie de bestelling 1-2 werkdagen later kwam. Revisie set voldoet verder, er wordt op de website aangegeven voor welke maat pomphals en zuiger het geschikt is. Positieve evaluatie wat mij betreft
wilbert van woezik, hilvarenbeek
grondboren
zeer goed materiaal voor weinig geld en super snelle levering
theo seesink, Dinteloord
Ontwikkeld door: Vos Systems Mestenmaker HOBV © 2018