Klant Reviews

eurom rugspuit onderdelen
telefonisch ben ik goed geholpen door een medewerker, in de webshop zijn de delen minder goed vindbaar als je niet precies de goede zoekterm gebruikt.
Rudy Vink, Westendorp
Gardena opvangzak los voor Ergojet 3000
Goede prijs/kwalitei tsverhouding. Levering binnen en paar dagen. Transp orteur gaf andere levertijd op dan werkelijkheid, minder goed. Daarvoo r de gehele middag thuis moeten blijven! Pu nt van aandacht: product had in een kleinere doos gekund. Dit werd opgelost door veel plastic in de doos te doen. Voor de verpakking was boven gemiddeld veel plastic gebruikt. Is absoluut onnodig!!
Ridder, Hoofddorp
het was super snel geregeld top is aan te bevelen
,
CIRCULATIEPOMP IBO
Onlangs bij jullie een circulatiepomp gekocht, ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan het personeel waaronder gerrie was zeer behulpzaam en hebben ervoor gezorgd dat het artikel de volgende dag in Limburg was kortom mannen top ga zo door.... grt Rien
Rien van beers, Heerlen
Motor Evenaar
Ik vind het onbegrijpelijk dat men zo'n degelijk gemaakt product voor dit geld kan aanbieden. Het dubbele had ik nog zeer acceptabel gevonden.
Rob Smits, Lathum
Snoeizaag
Keurig besteld en verpakt . Doet t geweldig erg tevreden!
René Meek, Tolbert
Wolf stokzaag
Snelle levering
J Renkema, Oldekerk
Janssen BX42RS hakselaar
Erg blij met deze machine, eigenlijk heeft mijn tractor iets te weinig PK een oude Iseki 1910 met dus 19PK maar het werkt super! De automatische invoer is erg fijn en maakt het werk veel makkelijker.. De levering was super snel ondanks dat ik hem op kerstdag besteld had.
Aartjan, Hazerswoude-Dorp
vlot geleverd, doet wat het moet doen
Machine kwam degelijk verpakt en half voorgemonteerd . Helaas wel een paar olielekkages en de bediening van de draairichting werkte niet. Zelf aan kunnen passen. Inmid dels meer dan 200 gaten geboord in zandgrond met de grootste (300mm) boor. Gaat prima en mooi vlot, maar bij hardere grond heeft de hydropomp het moeilijk. De benzinemotor geeft geen krimp en start gemakkelijk. Machine is best groot en zwaar, bij zachte ondergrond zijn 2 mensen nodig om hem te verplaatsten. Dik tevreden, scheelt enorm veel tijd.
Guido,
Gude GBT 80
Bij informatie opvragen bij winkel: zeer hulpvaardig. Prima contact met internetwinkel over afleveren. Goed hulp bij plaatsen, brengen van artikel op gewenste plek.
Koos Pijnaker , Erica
Terrasverwarmers 1500 Watt
Goede ervaring met de bestelling en de levering. Alles verliep vlot.
Theo Verdonschot, Broek op Langedijk
Snel en goed de gevraagde onderdelen ontvangen.
Kees, Breda
Houtklover.
Bestelling ging eenvoudig en ik werd snel gebeld dat het produkt aanwezig was. Misser was de vakantie periode. Maar door de goede service, werdt de houtklover gratis thuis bezorgd en snel. Top.
Jelte Homan , Blijham
Reserve messen kantensnijder
Heel snel en goed geleverd.
Jacob Boon, ROTTERDAM
grasbladveger
De eerste grasbladveger van een onbekend merk voldeed niet wegens missende onderdelen een constructiefou t. Die heeft de TuinmachineCon current teruggenomen en met bijbetaling hebben we een Husqvarna grasbladveger gekocht. Die bleek veel gemakkelijker in elkaar te zetten en die voldoet prima. Over de transactie betreffende het terugnemen en ruilen geen enkele klacht.
Henk Jukkema, Drnryp
Goed en volledig advies gekregen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
GP, Gieten
Druppelslang
Fijn dat de druppelslang per meter te koop is, zit je niet meteen vast aan een rol van 50 mtr. Na bestelling nog telefonisch contact gehad over aanpassing van order. Alles keurig geleverd.
Arnold, Geldermalsen
Rainbird
Online 4 nieuwe Rainbird 5000 besteld en keurig op het beloofde tijdstip geleverd.
Harm , Mierlo
Snoeizaag met telescoopsteel verlengbaar tot 500 cm
Goede zaag en prima verstelmogelij kheden met dubbele vergrendeling door knelmechanisme en "klikkers". Daarnaast (niet uniek) heeft de zaag aan de voor en achterkant een ophoging waardoor makkelijk op de tak blijft, niet overbodig als je op 5 meter hoogte gaat zagen.
Bart de Boer, Almere
aanschaf waterpomp
De tweede werkdag nadat de bestelling is geplaatst kreeg ik de pomp al in huis. Ik wist alleen niet dat er geen stekker aan de pomp zit. Ik moest deze dus nog zelf monteren.
Teun Verschueren, Heythuysen