Klant Reviews

makita handmaaier
prima afhandeling van de order, snel en goed verpakt
Marcel, ALKMAAR
Stokzaag Dolmar
Prima snel geleverd voor een scherpe prijs.
A.Peels, Maarheeze
Kruiwagen
Correct en snel geleverd volgens telefonische afspraak
Jan Hermans, Emmeloord
Stokzaag
De zending werd rechtstreeks vanuit de distributeur geleverd en de vervoerder heeft de zending bezorgd op het moment dat er niemand thuis was. Helaas werd de stokzaag voor de deur neergelegd ..... bij thuiskomst lag deze er gelukkig nog maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit voor de deur wordt neergelegd.
Andre , Hilversum
Levring zaagbladen
Prima informatie op de site, fijne prijs en snelle levering. Alleen had de vervoerder het pakket in de stromende regen in de tuin gezet. Was niet zo handig kwam er pas twee dagen later achter.
Gerard Bontenbal, Rozenburg
Veiligheidsklompen
Uitstekende levering kom zeer zeker terug !!!!!!!!!!!!!
Carla , Schiedam
Duurt lang
4 wieletjes besteld, na een week gebeld zijn onderweg na bijna 2 weken nog geen levering. wel vriendelijk te woord gestaan.
van tiel, uden
ZAAGBOK STAAL VOOR KETTINGZAAG
Het in elkaar zetten was even een dingetje, een kleine technische tekening is daarvoor in de handleiding beschikbaar. Ik was er 2 uur mee bezig. Het pakket was geheel compleet. De zaagbok staat heel stabiel, de kettingzaag heeft voldoende ruimte onder de beschermkap, zowel geschikt voor een elektrische- als motorzaag met een blad tot max. 35 cm. De ronde staaf bijgevoeg is om de zaag vast te draaien met het oog, niet duidelijk in de beschrijving. Kortom een prima bok, veilig en stabiel. Mag 120 kg dragen. Uiter mate geschikt om dikke takken tot haardhout te verwerken max. 20 x 20 cm. Max. 1.80 lang. Tijdens het zagen kan het hout gaan draaien, zeker met een motorzaag. Goede handschoenen aan en liefst met z'n tweëen werken. Pak ket snel verstuurd binnen enkele dagen in huis.
H Groenendaal, Lansingerland
Werk klompen
Super snel geleverd uitstekende service kom zeker nog wat bestellen dikke ????????????
Carla van keerdam, Schiedam
Ervaring webshop
Alles op tijd en in goede staat afgelevers,
J.Hamstra, Buitenpost
Truien gekocht
Eerdere levering was met DPD. Dat ging niet goed. Ik kreeg geen melding van aflevering en het duurde 3 werkdagen eer de bestelling werd bezorgd. Ik kreeg van Jan Mestenmaker de toezegging dat de volgende bestelling met Postnl zou worden geleverd. Dat ging uitstekend. De truien zijn prima, erg tevreden.
Hans van Kuijk, Retranchement
bestelling onderdelen
Ik had een carburateur en luchtfilter besteld voor een Gude bladblazer. d eze bestelling is op correcte manier verwerkt en heb ik ook goed ontvangen
H Ewals, Venray
DOLMAR 230V STOKKETTINGZAAG 1500 WATT EE-150
Snel geregeld. Prima apparaat. Ver betering voor levering: adviseer altijd olie erbij te nemen en kijk voor een soort melding als track & trace van de levering.
,
aankoop bladveger
De prijs was gunstig en de levering snel. Wij hebben hem snel in elkaar gezet en het werkt uitstekend. Ik ben een tevreden klant.
Jaap Man, Laren (gld)
aankoop opvangzakken gardena ergojet
aankoop vlot verlopen. Enkel de pakjesdienst (PostNL) had wat vertraging.
Luc De Wilde, Tielrode, België
het gekochte product heb ik nog niet gebruikt
Diantha Nauta, Feanwalden
Klompen
Ze zijn perfect
,
Zoektocht naar motorpolie
Was op zoek naar een passende motorpoelie die heb ik op deze website gevonden en ook de motor/poelie spie en de bevestigings inbus, kreeg hier vakkundige uitleg over en de produkten werden snel geleverd, ben er zeer tevreden mee!
Janjaap Tanis, Rockanje
Allemaal correct gegaan netjes op tijd
,
Spirale gevoerde laarzen maat 38
Het is vrij moeilijk om Spirale gevoerde laarzen te bestellen in maatje 38. Gelukkig kon deze firma de laarzen wel leveren. De volgende dag kwam de bestelling. In de doos de verkeerde laarzen- Hetzelfde principe, maar van Dunlop. Na dat ik de klantenservice had gebeld vertelde men mij dat de levering zonder verdere tussenkomst van dit bedrijf rechtstreeks met de leverancier wordt geregeld. Bet er had het geweest, als over de plaatsvervange nde laarzen even contact was geweest met mij als klant vóór tot levering over te gaan. Omdat ik met een paar lekke laarzen zat en dus snel nieuwe nodig had, ben ik accoord gegaan met de Dunlop maar eerlijk gezegd heb ik toch spijt. De Spirale laars loopt prettiger dan de toch lompere Dunlop. Ook financieel scheelt het wat. Kortom: superblij met de snelle service, vriendelijke klantenservice , en het ligt aan de laars dat ik er toch niet tevreden mee ben. De Dunlops staan namelijk na dat ik ze thuis aangetrokken heb om te passen, werkeloos in de kast en ik gebruik de Spirale laarzen van mijn zoon nu :-)
Mariska Scherbeijn Tarmond, Spijkenisse
Ontwikkeld door: Vos Systems Mestenmaker HOBV © 2019